Kompresní podkolenky Eleven Powerflow Blue XL (44-47)

Produkt Kompresní podkolenky Eleven Powerflow Blue XL (44-47) z kategorie pánské ponožky od výrobce ELEVEN sportswear najdete na Horalsport.cz za 699 Kč. Celý popis 699 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme novou generaci kompresních podkolenek! Zlepšili jsme technologii komprese, což znamená, že tyto ponožky ještě více podporují krevní oběh a napomáhají rychlejší regeneraci svalů.

Díky nově navržené konstrukci jsou naše kompresní podkolenky odolné i v nejextrémnějším prostředí, což zajišťuje jejich spolehlivost a výkon při každém použití.

Kromě toho jsme se soustředili na detaily, aby bylo nošení těchto podkolenek co nejpříjemnější. Špice je sešitá bezešvou technologií, což zabraňuje vzniku otlaků a zajišťuje pohodlné nošení po celý den.

Tyto nové kompresní podkolenky jsou skvělou volbou pro sportovce, lidi s aktivním životním stylem nebo všechny, kdo chtějí posílit své svaly a zlepšit cirkulaci krve. Dopřejte si tyto inovativní podkolenky a pocítejte rozdíl ve svém pohybu a pohodlí!

Délka lýtkové části* kompresních podkolenek jednotlivých velikostí:

  • S  31 cm
  • M-L 35 cm
  • XL  39 cm

*lýtková část kompresních podkolenek přesně odpovídá kompresním návlekům.

Veškeré ponožky ELEVEN vyrábíme v ČR. Zaručujeme jejich vysokou kvalitu a dlouhou životnost.

Kompresní podkolenky a návleky, které vyrábíme, spadají do I. kompresní třídy – zvané také podpůrné. Kompresní třída je dle normy RAL GZ 387 definovaná tlakem 18-21mm Hg.

Vlastnosti produktu

Velikost:XL (44-47)
Materiál:92% POLYAMID
Materiál:8% ELASTAN
Ean: 8595558110933 Značka: ELEVEN sportswear Prodejce: Eleven-sportswear
37681
Produktů
368
Kategorií
214
Značek